Британка успя да отслабне с 30 килограма за 6 месеца

25 годишната Тили Кътлър

25 годишната Тили Кътлър25 годишната Тили Кътлър тежала 107 кг, преди година и имала страхотни проблеми с теглото. Момичето решило да отслабне, изключвайки от диетата си само едно нещо и предизвикала сензация.

За половин година тя отслабва повече от 30 кг, като от своето ежедневно меню изключва само едно нещо — хамбургера. Тя изпада в тежка депресия, но намира сили да се пребори с проблема.

„Толкова много ядях, че станах дебела, а след това всичките ми дрехи започнаха да ми става тесни. Не можех да се движа нормално и самочувствието ми беше на най-ниското възможно ниво“, разказва Тили за британския“ Mirror“.

Трансформацията й се превърна в интернет сензация, след като сподели своите снимки в социалните мрежи. Преди да започне да отслабва, е била тежка като малко слонче, но след това започва с диета и изключва хамбургерите от менюто си.

„Взех снимка на мен с отпуснат корем, за да ми напомня на какво приличах преди лечението. Това ме държеше в правилния път, така че продължих да слабея. Бях развълнувана, когато видях колко много хора подкрепят това, което направих. Изминаха 36 седмици от промяната в живота ми и никога повече няма да погледна назад. Все още не съм постигнала моята истинска цел, но се движа нататък.“, споделя тя.

Тили започнала да пълнее, докато следвала.

Тили Кътлър„Бях в колежа само шест месеца, след това напуснах заради бизнеса на мъжа ми, но моята лоша диета продължи. Ядях хамбургери и закуски четири пъти седмично и никога не готвех. Едуард и аз искахме да се храним в ресторанти, а аз винаги си поръчвах и десерт. Въпреки това, всичко това вече е зад мен, сега храня се здравословно“, разказва сензационно историята си Тили.

Тя успява да отслабне с помощта на програма, дадена й от организация, която помага на хората, които имат проблеми със затлъстяването. Вече за закуска яде плодове и пие кисело мляко без мазнини, за обяд яде моркови или салата, а за следобедна закуска плодове, кисело мляко или малко шоколадче, а след това вечеря, с пиле, зеленчуци, или паста карбонара, която е приготвена така, че да има малко калории и мазнини.

Споделете статията на Кракранюз с Вашите приятели
  • 11
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *